Podcasts voor tijdens het pendelen

Of je nu in de ochtendspits vaststaat, ontspannen met de trein reist, of een stevige wandeling naar je werk maakt, de tijd die je besteedt aan pendelen kan worden omgevormd tot een waardevolle bron van kennis en inzicht. In dit artikel verkennen we drie vooraanstaande podcasts die jouw pendeluren veranderen in een boeiende luisterervaring vol financiële diepgang.

1. De 7 van de Tijd

"De 7 van de Tijd" biedt de perfecte start van je dag met een beknopte samenvatting van zeven essentiële nieuwsitems, inclusief belangrijke financiële ontwikkelingen in België en daarbuiten. Met afleveringen van ongeveer zeven minuten, past deze podcast precies in je pendeltijd en houdt je volledig op de hoogte.

2. FT News Briefing

Voor degenen die een breder internationaal perspectief willen op hun pendelreis, is "FT News Briefing" van de Financial Times de perfecte keuze. Deze podcast biedt dagelijks een beknopt maar krachtig overzicht van wereldwijde financiële markten, economische trends en zakelijk nieuws. Krijg een wereldwijde kijk op financiële ontwikkelingen, alles in enkele minuten.

3. The Economist: The Intelligence

"The Intelligence" van The Economist biedt een waardevolle luisterervaring voor degenen die verlangen naar diepgravende inzichten en analyses. Deze podcast duikt dieper in het wereldnieuws en biedt scherpe analyses van de financiële wereld. Je krijgt niet alleen de feiten, maar ook de context en inzichten die je helpen de bredere impact van financiële gebeurtenissen te begrijpen.

Als je lokaal of eerder wereldwijd geïnformeerd wilt blijven, of je snakt naar beknopte updates of diepgaande analyses, deze podcasts zullen je pendeltijd transformeren in een periode van intellectuele groei en financiële verrijking. Ontdek, luister en maak van je dagelijkse reis een educatieve ervaring.

Artikels zoals deze rechtstreeks in jouw mailbox ontvangen via de maandelijkse Next Gen nieuwsbrief? Schrijf je hieronder in: