Preview: In The Pocket

Wat doet ‘In The Pocket

In The Pocket is een Belgische digitale productstudio die opereert vanuit kantoren in Gent, Antwerpen, Leuven, Amsterdam, Lissabon en Boekarest.

De afgelopen 10 jaar heeft In The Pocket producten ontwikkeld die vandaag de dag niet meer weg te denken zijn, waaronder Itsme en PayConiq by Bancontact. Daarnaast gaat het verschillende strategische partnerships aan met leidende bedrijven in hun sector.

Buiten het uitbouwen van de producten ondersteunen ze ook de integratie ervan om zo een ongeëvenaarde gebruikerservaring te garanderen.

Met meer dan 12 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van digitale producten en platforms is In The Pocket uitgegroeid tot een toonaangevende speler in Europa. Meer dan 1000 werknemers ondersteunen momenteel bedrijven uit allerlei sectoren, waaronder retail, e-commerce, financiële dienstverlening en gezondheidszorg.

Wie is gastspreker Rémi? 

Rémi is Machine Learning Lead bij In The Pocket. Zijn werk richt zich op de kruising tussen digitale productontwikkeling en kunstmatige intelligentie. Met een achtergrond als ML Engineer en Product Manager, leidt Rémi nu het AI-team en initiatieven bij In The Pocket. Voordat hij bij In The Pocket kwam, deed hij onderzoek naar data-efficiënte Machine Learning en werkte hij als data-scientist bij meerdere scale-ups & start-ups.

Reserveer alvast jouw plaats voor het evenement hier:

 

Artikels zoals deze rechtstreeks in jouw mailbox ontvangen via de maandelijkse Next Gen nieuwsbrief? Schrijf je hieronder in: