<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=479708106200774&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Een nieuw gezicht bij Dierickx Leys Private Bank: Wendy Kerremans

15 maart 2023

 Ze stelt zich graag even voor:

“Mijn naam is Wendy, ik ben 47 jaar en woon in Schilde. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met familie en vrienden, mijn hond en mijn 4 Maine Coon katten. Ik kan enorm genieten van lekker eten in goed gezelschap. Daarnaast hou ik van reizen en lezen en kom ik tot rust tijdens het maken van lange wandelingen in de natuur.

Op professioneel vlak heb ik de voorbije 23 jaar bij Makro/Metro België gewerkt als Management Assistant en later als Commercial Promo Coördinator, waar ik verantwoordelijk was voor het aansturen van het Promoteam en het uitwerken van de spaaracties bij Makro en Metro. Na het faillissement van Makro, ben ik bewust op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging bij een bedrijf in een totaal andere sector.

Ik ben dan ook heel blij met mijn toekomstige rol als Hoofd Secretariaat bij Dierickx Leys Private Bank. Ik was aangenaam verrast door de warme sfeer tussen de collega’s onderling en ik wil dan ook graag van deze gelegenheid gebruik maken om alle collega’s te bedanken voor de hartelijke ontvangst en ondersteuning!”

 

Ook interessant

blogpost over Medewerkers

Blijf op de hoogte!

Nog geen reacties

Laat ons weten wat jij denkt.