Wie is Raf Dekeersmaeker?

30 oktober 2023

"Ik ben Raf, 53 jaar, en woon samen met mijn echtgenote Betty  in het landelijke Ruisbroek, bij Puurs-Sint-Amands. Onze kat Bica is de derde en zeer aanwezige huisgenoot. ‘Bica’ is trouwens een Portugees woord en duidt een sterke koffie aan. Niet toevallig is Portugal ons favoriete en vaste vakantieland, en ben ik steeds te vinden voor een lekkere espresso of doppio. In eigen land kom ik graag  tot rust in Klein-Brabant al fietsend langsheen de Scheldedijken.

Professioneel heb ik de voorbije 32 jaar bij KBC Bank gewerkt in verschillende functies binnen vermogensopbouw, waarvan de laatste jaren als relatiebeheerder binnen Private Banking. Cliënten begeleiden in hun vermogensopbouw-en overdracht heeft dan ook altijd mijn focus gehad.

Het beeld dat ik vooraf had van Dierickx Leys als uiterst professionele vermogensbeheerder met een duidelijke visie bleek meer dan terecht, en overtuigde me om begin oktober de stap te zetten.

Ik wil de collega’s uitdrukkelijk danken voor de warme en hartelijke ontvangst die ze me bezorgden, en kijk dan ook enorm naar de samenwerking uit!

Welkom Raf!

 

Blijf op de hoogte!

Nog geen reacties

Laat ons weten wat jij denkt.