Wie is Miche Leniere?

16 oktober 2023

"Begin oktober ben ik gestart in de functie van HR Manager. Ik kijk er enorm naar uit om jullie allen mee te nemen in de uitdagende wereld van HR vol met HR-vraagstukken.

Een korte persoonlijke blik op “wie is Miche?”: gehuwde vrouw, mama van twee fijne kinderen - een dochter (16 jaar) en een zoon (14 jaar) - en wonende te Westerlo.

In mijn vrije tijd probeer ik te ontspannen door enerzijds te sporten (een combinatie van lopen, mountainbike, wandelen met de hond, crosstrainer, golf, ...) en anderzijds door lekker te gaan eten met vrienden met een goed glas wijn.

Mijn professionele carrière

Na mijn studies ben ik direct terechtgekomen in de HR-wereld en rolde ik spontaan in nieuwe opportuniteiten.

Startend bij Combori en na 1 jaar richting CP Ships. Daar heeft SD Worx me een job aangeboden als HR consultant. 5 jaar heb ik voor SD bij diverse bedrijven gewerkt waaronder KBC Securities te Brussel die op zoek was naar een HR Manager. 11 jaar heb ik zeer graag voor de beursvennootschap gewerkt. Omwille van afstand woon-werk heb ik een opportuniteit dichter bij huis gezocht en ben ik terechtgekomen bij Tormans (projectsourcing van engineers en technische profielen) waar ik gestart ben als HR Manager en finaal 4,5 jaar de functie van General Manager heb uitgeoefend.

De aangename gesprekken met de directie van Dierickx Leys en Wendy in combinatie met de mooie uitdaging, de visie, ….hebben me terug de stap doen zetten naar HR. HR zit in mijn DNA en door mijn ervaringen besef ik zeer goed dat het belangrijkste kapitaal van een bedrijf het “Human Capital” is.

De warmte die ik de eerste week ervaren heb in het familiale kader geven me enorm veel zin om er SAMEN met jullie iets moois van te maken. Alvast bedankt voor de fijne ontvangst!"

Welkom Miche!

Ook interessant

blogpost over Medewerkers

Blijf op de hoogte!

Nog geen reacties

Laat ons weten wat jij denkt.